Nieuws

ACM wordt NMG VastgoedWij zijn in beweging!

Dit najaar wijzigen wij onze naam in NMG Vastgoed B.V. Meer weten hierover? Lees verder!

83162_acm-wordt-binnenkort-nmg.jpg

Dit najaar wijzigen wij onze naam in NMG Vastgoed B.V. Naast de verhuizing van ons hoofdkantoor naar een moderne kantooromgeving aan Takenhofplein 1 verandert ook de naam en huisstijl. Onze roots liggen in Nijmegen, vandaar dat de naam wijzigt in NMG. Dit is een afkorting van Noviomagum: de Latijnse naam voor Nijmegen. Onze regiokantoren in Amsterdam, Enschede, Groningen, Heerlen en Venlo gaan ook verder als NMG en hebben al een fris nieuw jasje gekregen. De overgang naar de nieuwe naam en huisstijl zal geleidelijk doorgevoerd worden. Begin 2020 zal de nieuwe website gelanceerd worden.

Bij een nieuwe organisatie hoort een passende huisstijl. Het nieuwe beeldmerk roept door zijn vorm direct herkenbaarheid op met de woon-/vastgoedbranche. De drie kleuren staan voor de drie werkvelden Vastgoed (groen) VvE Beheer (blauw) en Wonen (paars). NMG focust op vastgoed.

Ons woningaanbod blijf je voorlopig vinden op deze site, maar langzamerhand zal deze een nieuwe uitstraling krijgen. Begin 2020 zul je de woningen terug kunnen vinden op www.nmgwonen.nl

Actueel nieuws

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Pasen

83240_Paasweekend.jpg

In verband met Pasen zijn wij op Goede Vrijdag en tweede paasdag gesloten.

Lees meer

CoronavirusHoe gaan wij hiermee om

83216_shutterstock_1537326050-2.jpg

For English: see below

Lees meer

Archief